ÁZIK Mr. TEA FENEKE LONDONBAN

2014.05.03. 22:20

6 dolog, ami HATOTT, mert most láttam először Londonban

1. (ELSŐ)

 

Nem eső öntötte el Londont, nem a Trafalgar tér egyik szökőkútjába esett bele Mr. Bean helyett Mr. TEA, hanem csak egyszerűen kapaszkodik, hogy tovább ne csússzon a lébe.

 1 Mr Tea.jpg

STOP! IT`S TEA TIME, azaz Teaidő

 

Lába megroggyant, a nadrágja vizes lett. Forró a helyzet. Úgy áll ott a kavalkádban, azaz kád helyett leforrázva egy pohárban, mint aki sehogyan sem tud kimászni ebből a helyzetből. Egyedül. De majd segítesz neki, ha kiáztatta magát. Mintha már nem is utálná, jól érzi magát benne. Színes gyógyfürdő, nyári gatya, mások mennek a strandra, ő meg egy csésze gőzben, aromás lében veszi az ülőfürdőt. Vicces, ahogy a kezedbe veszed a poharat, s ül benne valaki. Jó társaság, nem beszél, nem is jajgat, pár percet veled tölt, azután kiemelheted onnan. A nadrágjából később kirázhatod a Twinings, a Darjeeling vagy az English Breakfast teafüvet.

 

 2. (MÁSODIK)

 

 Megszoktam, hogy Londonban semmin nem lehet csodálkozni, bármi megtörténhet. De mégis lehet!

 

2 esernyo.jpg

SZÍNES ESŐ

 

Nem igaz, hogy Londonban esik a legtöbb eső, de ha már esik, miért ne lehetne örülni neki? Láttam már világítós esernyőt, szamuráj kardosat, tésztából vagy virágból készültet, tegnap pedig olyat, amit a gyerekek festhetnek ki saját maguknak. Az előrajzolt ernyő olyan, mint a kifestő. A csomagban található festék, ecset, s persze ha elkészülsz a remekművel, hagyod száradni, utána bátran nyakon öntheted vízzel, vagy kiviheted az esőbe. Nem fog lecsurogni róla a kép.
NaDe ESŐRE SZÍNT VÁLTÓ esernyőt még nem láttam. Igaz, hogy az angolnak nagyon fontos beszédtéma az időjárás, elterelő hadművelet is lehet, de hogy még arra is figyel, hogyan dobja fel a rossz időjárást jókedvvel! Esik az eső, s ahogy kopog a fejed felett, úgy színesednek az esőcseppek. Mi mást lehet, mint Singing in the Rain!

 

3. (HARMADIK)

 

Csokoládé minden mennyiségben. Női szív, a férfi szíve. Elegancia. Szívdobogás. Ki tudna ellenállni egy ilyen változatnak?

 3 csoki.jpg

 FRAKK A SZÍVBEN, SZÍV A FRAKKBAN

 

4. (NEGYEDIK)

  LEMERÜLTÉL?

 4 telefon.jpg

 SZEZÁM NYÍLJ KI !

 

Kinyithatod, bezárhatod, megvárhatod vagy elmehetsz addig vásárolni. 30 percig ingyen töltheted a telefonod! Praktikus. A képen látható széfből kilóg a belevaló. Háromféle zsinór közül választhatsz. Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Egy afrikai lány pördült elém toronymagasra tekert kalácsszerű műhajával és az én kiválasztott ajtómat akarta, amit épp fotóztam. Egyszerre 12-en is tölthetik egy helyen a telefont, biztos van több hely is a Bevásárlóközpontban, de neki épp az enyém kellett. "Gyorsan el kell küldenem egy smst, mielőtt lemerülök. A válasz már nem érdekes! Tudod, hogy van ez." - hadarta speciális intonációval és elviharzott. Nem, nem tudom - mosolyogtam -, én szeretem, ha választ kapok.

 

5. (ÖTÖDIK)

 HAJTÁS PAJTÁS !

 

5 hajtogato.jpg

 

Tényleg nem tudod összehajtani egyedül a pólódat? Sebaj! Jön segíteni a hajtogató világbajnok! Beleteszed a sablonba és ha jól emlékszem, jobbra egyet, balra egyet, aztán föl!

Most már ne hajtogasd, hogy nem tudod, csak állj neki és hajtogass!

 

6. (HATODIK)

NEM MINDEN BÖGRE SÁRGA MEG GÖRBE

 

6 pohar.jpg

AZ ERŐ VELED VAN!

 

A Hétköznapok Háborújában is Darth Vader közelében lehetsz. Láttam már fekete sisakos koponya bögrefejet róla, óvszert, fülhallgatót, kiöntőt, szőnyeget, pohárban ventilátorszerű forgást csak akkor, amikor belefújok a kávémba. Az erő is veled van, meg a tejeskávét, a forró csokit is könnyebb hűteni az arcképével fémjelzett bögrében. Két elemmel működik az erő, Gombnyomásra kavargó tájfun is keletkezhet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azutazascsodaszer.blog.hu/api/trackback/id/tr416113150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása